K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка

Ultru

Ultru

Замисляли ли сте се какво влияние оказват Вашите малки удоволствия на кожата ви? Продължавате ли да се наслаждавате на вълнуващия градски живот, въпреки целия стрес, който кожата ви получава?

Корейската козметична марка Ultru знае за забързаното Ви ежедневие. Ultru е просто марката, която разбира по-отблизо Вашето ежедневие. Ultru предлагат ново решение за детоксикация на кожата, специални разработки за стресирана кожа от токсичните елементи в градските райони и от различни зависимости в ежедневието.
Ultru знае, че Вашата кожа изпитва постоянен стрес и понася негативен ефект от околната среда и затова предлага козметика за лице за детоксикация на кожата. 
Ultru превръща хипоалергенната козметика в реалност. Ultru осигурява видимо подобряване на кожата. Ultru не извършват тестване върху животни. Всички техни изследвания и разработки се извършват в Южна Корея. 

I'm sorry for my skin е специализираната серия на Ultru за корейски текстилни маски за лице. Маските I'm sorry for my skin са еднократни тъканни маски за лице, напоени с гелообразни екстракти, предназначени да неутрализират вредните влияния върху кожата от външните влияния на околната среда, както и лошото влияние върху кожата, което оказват нездраволовният начин на живот, консумирането на шоколод, вино, бира и др. вредни храни и напитки .

Не съжалавай за кожата си, довери се на Ultru и I'm sorry for my skin!

марки
Подреди по