K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка

Some By Mi

Some By Mi

Some By Mi - качествена корейска козметика за лице

Some By Mi е сравнително нова корейска марка козметика, но много бързо набира популярност. От Some By Mi вярват, че естествената красота изисква внимание. Марката взаимства името си от корейската дума "mi", което означава "красота" на корейски език и думите "something" и "by a miracle", за да се създаде името на марката SOME BY MI. 

От Some By Mi са уверени, че истинските чудотворци за по-здрава кожа идват от природата и залагат на използването на много естествени съставки. Техните продукти отговарят напълно на нарастващата тенденция и търсене на естествена, органична и веганска козметика. Марката разработва своите продукти с меки и полезни за кожата съставки, които не съдържат вредни химикали като оцветители и парабени. 

Корейската марка SOME BY MI предлага широка гама от козметика и продукти за грижа за кожата на лицето. Освен заради богатите си и натурални съставки, продуктите на тази корейска марка са обичани от мнозина заради тяхната ефективност и възможност да се използват от хора с чувствителна и податлива на акне кожа. 

Най-популярната и най-търсена серия на Some By Mi е серията AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle.
Още с пускането на пазара на тоника AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner, той се превръща в световен бестселър.

марки
Подреди по