K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка
Предимствата на гел от алое вера

Предимствата на гел от алое вера

11 октомври 2019

          Алое Вера е многогодишно растение и е много популярно заради лечебните си свойства по отношение на красотата и здравето. Множество витамини, ензими и минерали превръщат това лечебно растение във „вълшебно“ средство за грижа за кожата.

 

          Гелът от алое вера насърчава естествената регенерация на кожата, помага при кожни раздразнения или суха кожа. Има и противовъзпалителен и антибактериален ефект. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището „растение чудо“. 

           

        В корейската козметика геловете за хидратация на кожата са много популярни. Могат да се използват по всяко време при необходимост от допълнително освежаване. Задържат влагата за дълго време и правят кожата мека, свежа и намаляват бръчките. Подходящи са както за лице, така и за тяло и коса. Характерното при геловете е, че попиват изключително добре и оставят усещане на чистота. Не оставят никакви мазни и лепкави или „лъщящи“ следи.

 

 

 

 

Снимка: pixabay.com 

 

 

 

Предимствата на гел от алое вера:

 

осигурява на кожата влага;

 

има антибактериален ефект;

 

има успокояващ ефект (например върху кожни раздразнения);

 

има противовъзпалителен ефект;

 

насърчава регенерацията на кожата;

 

охлаждащ ефект (например в случай на слънчево изгаряне).

 

 


Вдъхновени от цветовете на цветята и посветени на изучаването им в продължение на 28 години, Mamonde искрено предават невероятната жизненост и цъфтяща енергия на цветята в своите продукти.

прочети още

Корейската козметика вече се е наложила като иновативна, оригинална, натурална и ... изобретателна. Едно от нововъведенията, което произхожда от Корея и вече се използва от козметичния бранш по целия свят, е шийт-маската - разкрасяващата бомба с незабавен ефект.

прочети още

10 стъпки? 3 стъпки не са ли достатъчни ... Не се притеснявайте, не сте сами! Корейската рутина за грижа за кожата отнема само 15 минути, защото не правим всяка стъпка всеки ден. Обещайте си да опитате, струва си! За да получите супер красива, гладка кожа е важно да почистете, намалите недостатъците и защитите кожата си.

прочети още