K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка

Mamonde

Mamonde

Mamonde - корейска козметика с розова вода

Mamonde е корейска марка за козметика, собственост на козметичния гигант Amore Pacific. Mamonde е лансиран от Amore Pacific през 1991 година. Името на марката произлиза от Ma Monde, което е комбинация от думите "мой" и "свят" на френски език.

Мотото на марката е "Inspired by flowers" ("Вдъхновени от цветята"), защото основните съставки на тяхната козметика са цветовете на цветята. Mamonde разполагат с богата гама продукти за грим и грижа за кожата. Те използват цветя като камелия, лотос и жасмин за основни съставки в своите продукти. Южно от Сеул, Mamonde отглеждат цветни градини, откъдето се снабдяват с цветя.

Техните проучвания върху цветята продължават вече над 27 години и успешно ги прилагат в козметиката си чрез патентовани формули.

Розовата серия на Mamonde е разработена със 100% органична роза (отгледана в Долината на розите в България, 100% USDA Certified Organic Damask Rose).

Розовата вода на Mamonde e носител на първа награда в категория "Тоник/тонер" за 2019 г. в ежегодните награди на голямата корейска верига магазини за козметика Olive Young.

марки
Подреди по