K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка

Innisfree

Innisfree

Innisfree - качествена корейска козметика

Innisfree е корейска марка козметика, ориентирана към натуралната козметика, създадена от Amore Pacific през 2000 година. Innisfree е една от първите корейски козметични компании, насочени към натуралната козметика. Основните суровини за своята козметика отглеждат на остров Джеджу, известен с чистия си въздух, плодородна почва и чиста вода. Остров Джеджу е включен списъка за световно наследство на ЮНЕСКО. Innisfree отглеждат на острова плантации от зелен чай, извличат вулканична глина и други природни богатства.

Лозунгът на Innisfree е „Чист остров, където чистата природа и здравословната красота съжителстват щастливо“ (“Clean Island, where clean nature and healthy beauty coexist happily”), а марката е известна като екологично насочена.
Innisfree разполага с широка гама от продукти, отговарящи на различни нужди на кожата. В каталога им присъства козметика както за жени, така и за мъже, която включва грижа за кожата, грим, продукти за коса и тяло, слънцезащитни продукти, аромати, четки за грим.

Компанията също така призовава за „зелен живот“ с дейности като лесовъдство и програми за рециклиране и дарява 1% от печалбата си за екоинициативи. Повечето от опаковките на продуктите им са от рециклирани материали. Innisfree е марка, която не залага на скъпи и луксозни опаковки, а на богато натурално съдържание.

марки
Подреди по