K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка
Философията на корейската козметична марка Mamonde

Философията на корейската козметична марка Mamonde

12 ноември 2019

  

 

Mamonde е корейска козметична марка, което предава ценностите на интелигентна жена, която е женствена, мека, но страстна и преследва собствения си уникален мироглед. Името на бранда произлиза от думите MA (моето) + MONDE (свят).

Вдъхновени от цветовете на цветята и посветени на изучаването им в продължение на 28 години, Mamonde искрено предават невероятната жизненост и цъфтяща енергия на цветята в своите продукти.

Mamonde е марка, която акцентира върху женската красота. Цветето не е просто символ на красотата, то създава и отглежда живот само от почвата, водата, вятъра и слънцето. То притежава жизнената сила и енергия на природата.
Mamonde изучава природата на мъдростта на цветето, от корените и стъблата му до венчелистчетата.

Философията на Mamonde започва от градината Mamonde, която обхваща естествената среда на почвата, водата, вятъра и слънцето. Цветята са не просто растения, които се асоциират с красота. Цветовете на цветята са източник на жизненост на растенията. Растенията издържат и оцеляват в грубата естествена среда, експлодирайки с най-мощна енергия в момента, в който влязат в пълен разцвет.

Mamonde изучава тази експлозивна жизненоважна енергия дълго и вярно го предава на клиентите си чрез нежна и деликатна козметика.

Градините на Mamonde са истински битанически градини за изследване на цветя. Преди да създадат дори един продукт, от Mamonde са отглеждали и наблюдавали цветята подробно за дълго време, за да открият техните жизненост и скрити ползи за кожата.

От Mamonde са проучили оптималните природни условия за отглеждане на здрави и красиви цветя и са се фокусирали върху тяхната скрита енергия.

Наблюдавайки и изучавайки цветята дълго време, Mamonde създава формулата Blossoming Energy ™, която подсилва естествената сила на кожата, за да я запази в най-доброто, здравословно състояние.

 

Ползи за кожата на формулата Blossoming Energy ™
 
Увеличава енергия на кожата     Подпомага хидратацията     Засилва кожната бариера     Антиоксидантно действие  
Увеличава енергия на кожата Подпомага хидратацията  
 Разходете се в приказните градини на Mamonde: 

 

Източник и снимка: официален сайт на Mamonde


Гелът от алое вера насърчава естествената регенерация на кожата, помага при кожни раздразнения или суха кожа. Има и противовъзпалителен и антибактериален ефект. Именно тези свойства са спечелили на алое вера прозвището „растение чудо“.

прочети още

Корейската козметика вече се е наложила като иновативна, оригинална, натурална и ... изобретателна. Едно от нововъведенията, което произхожда от Корея и вече се използва от козметичния бранш по целия свят, е шийт-маската - разкрасяващата бомба с незабавен ефект.

прочети още

10 стъпки? 3 стъпки не са ли достатъчни ... Не се притеснявайте, не сте сами! Корейската рутина за грижа за кожата отнема само 15 минути, защото не правим всяка стъпка всеки ден. Обещайте си да опитате, струва си! За да получите супер красива, гладка кожа е важно да почистете, намалите недостатъците и защитите кожата си.

прочети още