K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка

Etude House

Etude House

 

Etude House, корейска козметика


Etude House е една от най-известните корейски марки за козметика и грим. Основана през 1985 г., тя е преживяла повече от един ребрaндинг и дори промяна на името. Успехът им се дължи на много фактори - качество, оригиналност на идеята, изпълнение и активно социално участие. 

Името на марката е вдъхновено от прекрасните етюди на полския композитор Фредерик Шопен. Тази музика вдъхновява основателите на Etude House да създадат красива и добра козметична марка, която да помогне на жените да подчертаят своята свежест и красота и да удължат младостта си. Корейската марка Etude House разработва висококачествени продукти за грижа за кожата и козметични продукти на достъпни цени. 

Като първата специализирана марка за грим в Корея, Etude House сбъдва стремежа за красота със забавни и игриви продукти и опаковки, за да помогне на всички клиенти да открият своята уникална красота. 

Новият слоган на корейския гигант „Животът е сладък“ (Life is sweet) следва новия образ на марката на Etude House. Той символизира положителната енергия и ценностите на младите хора. Мисията на Etude House е всяка жена да открие своята вътрешна красота и да осъществи желанието й да бъде красива. 

Всички продукти на корейската марка за козметика Etude House отговарят на четири основни изисквания: най-високо качество, достъпност, атрактивен дизайн и впечатляваща гама от тонове, нюанси, цветове. За почти 30 години от съществуването си компанията плучава много награди в напълно различни области: за най-добра опаковка, за принос в икономиката на страната и за подпомагане на дивата природа. 

Със своите качествени продукти, плюс възхитителен, причудлив и модерен дизайн на опаковки, предлагани на разумна цена, Etude House се откроява като корейска марка No 1 за грим, задаваща тенденциите за козметика и иновации не само в Корея, но и в целия свят. 

В каталога на Etude House присъстват световни бестселъри като крема за околоочен контур Moistfull Collagen Eye Cream и къшъните Any Cushion All Day Perfect.

марки
Подреди по