K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка
Доставка
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА 

 

1. След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

 

2. Поръчки, направени до 18.00 ч. се изпращат в същия ден.

 

3. Поръчки, направени след 18.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

 

4. Обаждане по телефон ще получите само ако се налага уточнение по поръчката (точен адрес за изпращане, плащане по банков път). Във всички останали случаи поръчката ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас.

 

5. Времето за доставка е от до 4 дни в зависимост от населеното място и работните дни на куриерските фирми. Не извършваме доставка в неделя и през официалните празници.

 

6. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерски фирми Еконт и Спиди.

 

7. Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв. 

 

8.  За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

 

9. Ако желаете доставка чрез други куриерски фирми или фирми за превоз в чужбина, моля преди да поръчате през сайта, да ни пишете на адрес office@kzone.bg

 

10. Ако използвате начин на плащане, различен от наложен платеж с пощенски паричен превод ( ППП, плащане на куриер в брой), пратката ще Ви бъде изпратена, след като получим плащането.

 

11. За всякакви проблеми и въпроси, свързани с доставката, моля пишете ни на office@kzone.bg или ни звъннете на +359898501996.

 

Екипът на kzone.bg