УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА 

1. След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

 

2. Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

 

3. Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

 

4. Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена.

 

5. Обаждане по телефона ще получите само ако се налага уточняване на детайли по поръчката или липсват пълни данни за доставка.

 

6. Времето за доставка е от до 4 работни дни в зависимост от населеното място и работните дни на куриерските компании. Не изпращаме поръчки в неделя и през официалните празници.

 

7. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

 

8. Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

 

9. Когато поръчката включва безплатна доставка и тя е до адрес на получателя, пратката се изпраща с куриерска компания Спиди АД.

 

8.  За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

 

9. Ако желаете доставка чрез други куриерски фирми или фирми за превоз в чужбина, моля преди да поръчате през сайта, да ни пишете на адрес office@kzone.bg

 

10. Ако използвате начин на плащане, различен от наложен платеж с пощенски паричен превод ( ППП, плащане на куриер в брой), пратката ще Ви бъде изпратена, след като получим плащането.

 

11. За всякакви проблеми и въпроси, свързани с доставката, моля свържете се с нас тук.