УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА 

1. След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

 

2. Времето за доставка от момента на генериране на поръчката до доставката ѝ е от до 4 работни дни в зависимост от населеното място и работните дни на куриерските компании. Не изпращаме поръчки в неделя и през официалните празници.

 

3. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник 

 

4. Възможно е забавяне на обработване през национални празници, събота и неделя, Черен Петък, Коледа, Нова Година, повече от обичайния брой поръчки и по време и след промоции и кампании

 

5. Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена към склада ни за обработка и ще бъде предадена на куриер след като се обработи.

 

6. Обаждане по телефона ще получите само ако се налага уточняване на детайли по поръчката или липсват пълни данни за доставка.

 

7. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

 

8. Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

 

9. Когато поръчката включва безплатна доставка и тя е до адрес на получателя, пратката се изпраща с куриерска компания Спиди АД.

 

10.  За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

 

11. Ако желаете доставка чрез други куриерски фирми или фирми за превоз в чужбина, моля преди да поръчате през сайта, да ни пишете на адрес office@kzone.bg

 

12. Ако използвате начин на плащане, различен от наложен платеж с пощенски паричен превод ( ППП, плащане на куриер в брой), пратката ще Ви бъде изпратена, след като получим плащането.

 

13. За всякакви проблеми и въпроси, свързани с доставката, моля свържете се с нас тук.