K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка

COSRX

COSRX

CosRX - качествена корейска козметика за чувствителна кожа

COSRX („Cosmetics + RX = COSRX Cosmetic“) e корейска компания за козметика, стартирала през 2002 г. само с онлайн продажби. Бързо получава одобрение и похвали от клиентите си и вече са известна, утвърдена и доказна марка в козметичната индустрия. COSRX се превръща в „козметична марка, ориентирана към съставките“. 

COSRX произвеждат високоефективни продукти с безопасни и естествени съставки, като минимизират възможността за всякакви странични ефекти за всички типове кожа.

Философията на марката COSRX е „Минималистична и функционална козметика от наложително необходими съставки“. Най-голямата разлика между продуктите на COSRX и други марки е, че COSRX използва по-малък брой съставки, но въпреки това дава много добър резултат.

Формулата на успешните козметични продукти на COSRX е минимално количество съставки, които са щадящи кожата, но изключително ефективни.

Козметиката на корейската марка COSRX са силно препоръчвани за чувствителна и проблемна кожа.

марки
Подреди по