LADOR Damage Protector Acid Shampoo 150ml, Шампоан за коса с арганово масло и ниско pH за за суха, увредена и боядисана коса

  • Марка: Lador
  • Кат. номер: 17730

Продукти за коса с ниско рН са важни за поддържане на здравето и красотата на косата, особено след боядисване или други химически процедури, които могат да увредят косата. Косата има естествен рН баланс, който се движи между 4,5 и 5,5. Когато използваме продукти за коса с високо рН, те могат да нарушат този баланс, като косата става по-уязвима за увреждане и загуба на влага.Продукти за коса с ниско рН могат да помогнат да се възстанови естественият рН баланс на косата. Това може да помогне за запазване на здравето на косата, като я предпазва от увреждане и допринася за по-дълготрайния цвят на боядисаната коса. Такива продукти обикновено са безопасни за употреба на боядисана коса, тъй като те не водят до отмиране на цвета или обезцветяване на косата.Формулата от арганово масло в този продукт може да помогне за възстановяване на увредената коса, като я прави по-мека, по-гладка и по-лъскава. Комбинацията от киселинна формула и арганово масло може да допринесе за по-здрава, по-красива коса, която е по-малко уязвима за увреждане.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Изплакнете обилно косата с хладка вода 

Нанесете умерено количество от формулата върху влажната коса  

Масажирайте внимателно и изплакнете обилно с хладка вода

 

 

 ОПАКОВКА: 150 ml

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

  1. Само за външна употреба.
  2. Спрете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появи обрив или дразнение.
  3. Съхранявайте на недостъпно за деца място.
12,00 лв.
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена/предадена на куриерската компания.