FarmStay Peptide 9 Super Vitalizing Ampoule, Ампула за лице с 9 пептида

  • Марка: FarmStay
  • Кат. номер: 17876

Ампулата съдържа 9 пептида за овлажняване на сухата кожа, стимулиране производството на колаген и еластин. Създава  бариера срещу загуба влага и попива нежно в кожата, без никаква лепкавост, прави кожата стегната и здрава. С 9 вида пептиди, този продукт стимулира производството на колаген, съживява и ободрява кожата до естествения й блясък, като създава бариера, която задържа влагата за безупречно гладка и мека кожа.

Tripeptide-1/Трипептид-1 способен да стимулира производството на колаген в кожата, а повече колаген означава по-малко бръчки и по-млада кожа.

Palmitoyl Pentapeptide-4/ Палмитоил пентапептид-4 – стимулира  производството на колаген и еластин фибробласти. Това е мастна киселина, смесена с аминокиселини, и е съставка, която се оприличава на Ретинол без дразнене. 

Palmitoyl Tripeptide-1/ Палмитоил трипептид-1 – може да помогне за възстановяването на видими увреждания на кожата и да укрепи основните поддържащи елементи на кожата

Hexapeptide-9/ Хексапептид-9 – осигурява гладка и стегната кожа, намалява появата на бръчки, като насърчава синтеза на дермален протеин. Помага за укрепване на структурните тъкани чрез естествено взаимодействие с кожните клетки, като по този начин насърчава процеса на подмладяване. 

Hexapeptide-11/ Хексапептид-11 – има уникален набор от аминокиселини, които помагат да балансират нивата на колаген и да повишат еластичността на кожата, което намалява появата на фини линии и бръчки

Copper Tripeptide/ Меден трипептид – има способността да проникват под епидермиса на лицето, като помага за изграждането на колаген и еластин.

Acetyl Hexapeptide-8 / Ацетил хексапептид-8 - насочва се към механизъма за образуване на бръчки, причинени от движение на мускулите на лицето

Alanine/Histidine/Lysine Polypeptide Copper HCI Nonapeptide-1 / Нонапептид-1 Намалява синтеза на меланин и спомага за значително намаляване на пигментацията на кожата.   

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

С помощта на пипетата нанесете малко количество върху добре почистено лице.

Внимателно масажирайте, докато се абсорбира напълно.

Използвайте сутрин и вечер.

  

ОПАКОВКА: 100 ml

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

  1. Само за външна употреба.
  2. Спрете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появи обрив или дразнение.
  3. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

 

40,00 лв.
Базова цена: 40,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена/предадена на куриерската компания.