Тонер падове за лице с LHA и PHA (60бр.) Torriden Balanceful Toner Pad 180ml (60EA)

  • Марка: Torriden
  • Кат. номер: 22010

Тонер падове за лице, подходящи за комбинирана кожа, предлагат деликатно ексфолиране чрез активните съставки LHA и PHA. Тези ексфолианти се абсорбират бавно в кожата, което ги прави идеални дори за чувствителни типове, като намаляват излишъка на себум. С размер на диаметъра от 6.5 см, падовете имат гладка страна за леко почистване и текстурирана страна за ефективно ексфолиране. Стойността на pH между 5 и 6 осигурява тяхната подходящи за ежедневна употреба, поддържайки кожата здрава и чиста.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

След измиване на лицето извадете от тонер падовете и преминете с по-грапавата страна през цялото лице. След това обърнете пада от гладката страна и преминете отново през цялото лице. Потупайте до пълното абсорбиране на продукта по лицето. 

 

 

ОПАКОВКА:   180 ml

  

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

  1. Само за външна употреба.
  2. Спрете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появи обрив или дразнение.
  3. Съхранявайте на недостъпно за деца място.
40,00 лв.
Базова цена: 40,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена/предадена на куриерската компания.