Себум екстрактор MEDI-PEEL SEBUM EXTRACTOR (RING TYPE)

  • Марка: MEDI-PEEL
  • Кат. номер: 20421

 С едно движение себум екстракторът Medi-Peel Ring Type ще освободи всяка запушена пора и от черните точки няма да остане и следа.Благодарение на неръждаемата стомана поддръжката на уреда е максимално лесна и хигиенична.

 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Измийте кожата на лицето с измивен продукт и подсушете. Дезинфекцирайте инструмента със спирт. Поставете уреда на черната точка и леко притиснете. След всяко използване дезинфекцирайте. След премахването на черните точки или пъпки, нанесете противовъзпалително средство върху засегнатата област.

30,00 лв.
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена/предадена на куриерската компания.