Себум екстрактор MEDI-PEEL SEBUM EXTRACTOR (SCOOP TYPE)

  • Марка: MEDI-PEEL
  • Кат. номер: 20422

Този уред ще ви помогне за справяне с досаднит пъпки, черни точки или акне. Острият връх от едната страна , помага за лесното извличане на събраните вещества от мръсотия и себум в комбинация, образуващи подкожни пъпки, черни точки и други проблеми на нашата кожа, като в същото време не засяга здравите участъци на кожата. Другата част на уреда, под формата на лъжичка, помага за извличане на събраната мръсотия след това.  

 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

С острата част помогнете за извличането на събраната мръсотия в засегнатия участък внимателно а с лъжичкоподобната част си помогнете, за да съберете всичко останало от проблемния участък с няколко минавания върху него. Правете всичко с нежни движения, без да насилвате кожата си. След  и преди употреба –дезинфекцирайте уреда.

30,00 лв.
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена/предадена на куриерската компания.