Околоочен ролер-серум с авокадо FARMSTAY REAL AVOCADO NUTRITION ROLLING EYE SERUM

  • Марка: FarmStay
  • Кат. номер: 20825

За разликата от кожата на лицето ни, околоочната ни зона е с много по-фина и нежна кожа. Тя е много по-податлива на външни влияния и лесно може да бъде пресушена и да загуби еластичност. Авокадото като съставка има много подхранващо и хидратиращо действие, което е перфектна съставка в този приятен околоочен серум. Освен богат на благоприятни съставки, той разполага с ролери, които нежно разнасят серума в околоочната зона, масажират и охлаждат зоната.Не оставя лепкаво усешане а само хидратаирана и добре изглеждаща околоочна зона след себе си. 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Върху почистено и хидратирано лице, се нанася продукта в околоочната зона. С апликатора удобно и лесно се разнася и същевременно масажира зоната.

 

 

ОПАКОВКА:   25 ml

  

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

  1. Само за външна употреба.
  2. Спрете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появи обрив или дразнение.
  3. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

 

17,95 лв.
Базова цена: 17,95 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена/предадена на куриерската компания.