Mary&May White Collagen Cleansing Foam 150ml, Почистваща пяна за лице с 1% ниацинамид и 46,6% колаген

  • Марка: Mary&May
  • Кат. номер: 20874

Почистващ продукт с текстура на сорбе, обогатен с витамин C, B и E, който нежно разтопяват грима, себума и замърсяванията, без да я изсушава или опъва. Образува богата пяна, която почиства, без да люти на очите и лесно се отмива,заедно с всичката мръсотия от лицето ви. Витамин Е има антиоксидантен ефект, който помага за предотвратяване на стареенето на кожата. Съдържа ниацинамид и колаген, които подобряват еластичността на кожата, правят я сияйна.

Съдържа зелени EWG съставки.Дерматологично тестван.Без тестове върху животни. Екологичен продукт.   

Бранда Mary & May  се стреми към открити съставки с добро действие. Всички съставки, които марката използва са EWG – зелен клас, като освен това, всички тестове с животни са забранени, а вредните съставки, действащи негативно на кожата са напълно изключени . Чрез комбиниране на най-добрите съставки и техните концентрации се цели повишаване на ефективността на продуктите, а използваните съставки ясно говорят за себе си. Освен всичко това, бранда залага на рециклируеми хартиени опаковки и екологично мастило от соево масо с цел опазване околната среда. Прродуктите на Mary & May са разделени по функции, така че лесно може да изберете най-подходящите за вашият тип кожа и проблем или да комбинирате няколко от тях. 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете от пяната върху вашата кожа като първа или втора стъпка от почистването на лицето. Нежно втрийте в кожата , за да почистите кожата в дълбочина, след което изплакнете с хладка вода.

 

 ОПАКОВКА: 150 ml

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

  1. Само за външна употреба.
  2. Спрете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появи обрив или дразнение.
  3. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

 

25,90 лв.
Базова цена: 25,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 60.00 лв.

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

За поръчки на стойност под 60.00 лв., цената за доставката е според тарифния план на куриерската компания.  В страницата Стъпка 2 - Преглед на поръчката, преди да направите поръчка, ще може да видите крайната цена за доставка.

След направена поръчка в сайта www.kzone.bg, ще получите потвърждение по имейл с данните за Вашата поръчка и номер на поръчка.

Поръчки, направени до 16.00 ч. в работен ден, се изпращат в същия ден.

Поръчки, направени след 16.00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Статусът на поръчката може да следите през клиентския си профил. Статусът "Доставка" означава, че поръчката Ви е изпратена/предадена на куриерската компания.