K-Zone - Магазинчето за корейска козметика ♥‿♥ Внос и онлайн продажби на корейска козметика ♥‿♥ Корейска козметика на достъпни цени ♥‿♥ Бърза доставка

Banila Co

Banila Co

Banila Co - корейска козметика в България

 

Корейската марка козметика Banila Co. е създадена през 2005 г. Тя бързо става широко известна и се налага като една от водещите корейски марки за козметика в световен план. Като лидери в K-beauty индустрията, корейският гигант непрекъснато задава тенденциите в козметичния бранш чрез усъвършенствани формули, лесни за използване продукти, създадени да работят синергично в цялата рутина за грижа за кожата.

Колекциите за грижа за кожата и грима на марката Banila Co. са проектирани да работят безпроблемно заедно, за да помогнат да се постигне безупречна кожа, която изглежда естествена и красива, със или без грим.

Корейската марка козметика Banila Co. е изключително популярна с почистващите си маслени препарати Clean It Zero. Много блогъри твърдят, че продуктите от серията Clean It Zero за премахване на грима са най-добрите на пазара и тези продукти ежегодно присъстват в челните места в различни класации за козметика. Продуктите за основа на грим и подготовката на лицето за грим също печелят симпатиите на клиентите.

Всички продукти на Banila Co са произведени от екологично чисти суровини и отговарят на най-строгите стандарти за качество. Продуктите им не съдържат алкохол, изкуствени оцветители, изкуствени аромати, етерично масло, парабени и силикон. Други предимства на марката са достъпната цена, разнообразие от продукти и удобна опаковка.
Множеството отзиви за Banila Co. в различни медии потвърждават високото качество и ефективност на козметиката, която предлагат.

 

марки
Подреди по